havmogens

hvornår har du sidst drukket tæt i en lille by?

det er for sejt at være i byen alene, og ned går det i sandhed rundt omkring i dk. fx i hundested hvor man kan finde en beværtning, der kaldes for dolken. dolken er et rigtigt sted med rigtige mennesker, hvor man kan ha en helt rigtig fredag aften.

det første jeg bed rygmærke i, var den svedige stemning på stedet. jukeboksen spillede både volbeat og kim larsen.

et blegt colanæb med tung curb style-sølvkæde, nougatbriller, strithår og tusser, der var helet ad helvede til, hang i baren. på hans trøje var der trykt et kæmpe knojern og to ord skrevet med gotiske bogstaver organized crime.

det var til at forstå, og han gav ikke en fuck for min udvaskede harrington og var derudover rimelig dårligt selskab. han foreslog mig at tjekke hans kæreste ud og lod mig så vide, at han ville gennemrunke mig hvis jeg kiggede igen. wack so. så da jeg havde sikret mig en iskold pilsner, trak jeg ind i det tilstødende billardrum og røg to smøger.

senere traf jeg en ung dame, der sagde, at hun hed chanel og at jeg lugtede af hvidløg fra min mund. i flere timer snapchattede vi hendes røv og kager af sted til en amerikansk soldat, der kvitterede med spændte guns og stiv pik.

hun fortalte mig om sin pædagoguddannelse, og vi sniksnakkede længe om energidrik og bagskævhed omkring børn.

senere kom der et tilbud om en håndblæser på toilettet og geometrisk knep hos hendes veninde, der boede et flaskekast derfra.

der er nok at få sin rabler på over, og man kan nemt få nye venner ud af den slags. operation nordlys osv, strenge fiskekvoter, mokaï, landbetjenten og kuttere loadet med alt muligt farligt. shit.

bobo, der var fra vestkysten og ude i noget snask, sagde, at han kunne skaffe det hele på et kvarter. også våben. det var faktisk rørende, og jeg væltede glad derfra med et tilgodebevis på en plov i beskyttelsespenge.